10-02-2022

Ontwikkelingen in de Buurttuin februari 2022

AANLEG OPENBARE RUIMTE
BEHEERGEBIED

Binnenkort wordt er gestart met de aanleg van openbare ruimte in het beheergebied (tussen de Van Heuven Goedhartstraat en de Piersonstraat).
In deze nieuwsbrief ontvangt u daarover meer informatie.

 

 

Werkzaamheden Beheergebied
In de in december verzonden nieuwsbrief over het door de gemeente vastgestelde inrichtingsplan (IP), informeerden wij u dat binnenkort gestart wordt met de werkzaamheden aan het ‘beheergebied’. Het ‘beheergebied’ in het inrichtingsplan is het openbaar gebied tussen de Van Heuven Goedhartstraat en Piersonstraat. Dit wordt opnieuw aangelegd in dezelfde stijl als het toekomstige openbaar gebied rond de nieuwbouw. Daarnaast worden aanpassings- en vervangingswerkzaamheden aan de bestaande riolering uitgevoerd.
Hierboven ziet u een de kaart uit het Inrichtingsplan van Parkweg Midden met daarin het ontwikkelgebied en het beheergebied aangegeven.
Wilt u meer lezen over het inrichtingsplan? Kijk dan op de website meedoenindebuurttuin.nl onder ‘meer informatie’ en ‘downloads’ voor het
volledige inrichtingsplan.

Uitvoering en planning werkzaamheden beheergebied
Alle werkzaamheden worden uitgevoerd en gecoördineerd door de Antea Group en gefaseerd uitgevoerd per straat. Vanaf 21 februari starten de werkzaamheden met het vervangen van de riolering in de Van Heuven Goedhartstraat. Binnenkort ontvangt u van hen een bewonersbrief met meer informatie over de werkzaamheden specifiek bij u in de straat en contactgegevens voor als u vragen heeft.

 

INRICHTINGSPLAN
MATERIALISERING & GROENBEHEER


PLANNING
BOUWWERKZAAMHEDEN

Sloopwerkzaamheden
Binnenkort wordt er gestart met de sloop van het laatste overgebleven appartementen complex aan de Parkweg. Samen met New Horizon en Antea Group wordt dit circulair uitgevoerd.

Start verkoopfase 2
Donderdag 10 februari is de start verkoop van de 2e verkoopfase gepland.
Deze vind digitaal plaats via een webinar. Interesse? Meld u aan via indebuurttuin.nl.

Bouw
De bouw van de appartementen aan de Monseigneur Nolenslaan bereikt een dezer dagen het hoogste punt! Ook de bouw van de appartementen aan de Burgermeester van Haarenlaan en de eengezinswoningen in de eerste fases verloopt voorspoedig. In mei wordt gestart met de
bouw van de koopwoningen uit verkoopfase 1.