22-07-2022

Ontwikkelingen in de Buurttuin juli 2022

WERKZAAMHEDEN EN ZOMERVAKANTIE IN DE BUURTTUIN
De zomervakantie komt eraan. Komende tijd voeren wij minder werkzaamheden uit aan de nieuwbouw van In de Buurttuin. Welke werkzaamheden doorgaan, leest u in dit bericht.

BIJGESTELDE PLANNINGOPENBAAR GEBIED
Het openbaar gebied tussen de Van Heuven Goedhartstraat en Piersonstraat wordt opnieuw aangelegd in dezelfde stijl als het toekomstige openbaar gebied rond de nieuwbouw. Daarnaast worden aanpassings- en vervangingswerkzaamheden aan de bestaande riolering uitgevoerd. De werkzaamheden aan dit gebied zijn helaas iets uitgelopen ten opzichte van de in december verspreide planning. Op onderstaande kaart vindt u de bijgestelde planning. Als uw straat tijdelijk afgesloten wordt, ontvangt u een aparte nieuwsbrief per post.

 

AFSLUITING PARKWEG EN OMLEIDINGSROUTE
In de weken 29-30-31, de week vanaf 18 juli 2022, is de Parkweg tijdelijk afgesloten vanwege de aanleg van een nieuw riool. Er is een omleidingsroute voor al het verkeer ingesteld gedurende deze periode. Zie het kaartje hieronder en de omleidingsborden op locatie.


VOORUITZICHT BOUWVAKANTIE EN CALAMITEITENNUMMER
De zomervakantie staat voor de deur en ook de bouw heeft vakantie tussen 25 juli en 12 augustus 2022. In geval van calamiteiten in de vakantieperiode heeft Van Wijnen West een 24/7 servicenummer beschikbaar. Dat nummer is: 0182-34 80 88. In geval van nood belt u altijd 112.

Wij wensen u een mooie zomer!